Dostava i plaćanje

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom ili kreditnom karticom. Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše ime i prezime. Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti putem PayPal servisa.

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.


OTPREMA - DOSTAVA

Dostava je moguća po cijeloj Hrvatskoj, od velikih gradova do malih otoka!

Ukoliko je narudžba obavljena za radnog dana do 12:00h, roba iz te narudžbe šalje se isti dan i dolazi na vaša vrata u roku 24-48 sati . Ukoliko je narudžba zaprimljena iza 12:00h roba se šalje sljedeći dan i dolazi na vaša vrata u roku 72 sata. Za narudžbe koje su zaprimljene petkom, roba će biti isporučena prvi slijedeći radni dan u tjednu (ponedjeljak). U slučaju vremenskih neprilika dostavna služba zadržava pravo izmjene roka dostave pošiljki i Ante Commerc1 d.o.o. ne snosi odgovornost za nepravovremenu dostavu. Kupcu se dostavlja broj za praćenje pošiljke (TRACKING CODE) kako bi mogao pratiti svoju naručenu pošiljku i put dostave.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku ili odbije primitak, u roku naznačenom u uvjetima dostavne službe, troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.


TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke vrijednosti do 499,00 KN te ovisi o težini proizvoda i zemlji u koju se šalje. Troškovi dostave plaćaju se dostavnoj službi prilikom primitka pošiljke.

DOSTAVA JE BESPLATNA za sve narudžbe iznad 499.00 KN bez obzira na količinu i težinu robe.

Dostava u inozemstvo - cijena na upit


Sve informacije možete dobiti putem telefona: 022/212-862 ili na email adrese: antecommerce1@gmail.com, info@ante-commerc1.hr